Na letu srela čoveka svog života, učinila nemoguće da ga nađe

Izvor: Press, 31.Mar.2014, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na letu srela čoveka svog života, učinila nemoguće da ga nađe

Nakon što se let završio ona je napisala tvit zvaničnom nalogu kompanije Amerikan erlajna, u kom je istakla da je „upravo izašla sa leta u kom je upoznala budućeg supruga, ali nije dobila njegovo puno ime i prezime“ i tražila da je spoje sa njim dodajući da se radi o letu broj 1037.
U početku predstavnici kompanije nisu u potpunosti podržali Emili, već su joj poželeli „puno sreće“ u pronalaženju nepoznatog muškarca. Ipak ona je bila istrajna u nameri da dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << do njega i nastavila raspravu na Tviteru pitajući „šta se to dogodilo sa romantikom“ dodajući citat iz filma „Nothing Hill“.
Njena upornost se isplatila. Kompanija nije želela da joj da kontakt osobe, ali je postavila pitanje svojim pratiocima (oko 800.000) da li bi neko pomogao Emili.
Ona je objasnila da traži osobu koja je sedela u prvom redu, prve klase, nosio je plavi džemper. Njegovo ime je Klauko, rođen je u Torinu i živi u Sohou.

Niko joj se nije javio sa Tvitera, ali je ona obavestila javnost da je srela prijatelja u Epl prodavnici koji ga poznaje dodavši da ih je „Univerzum spojio i da je on savršen“.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.