Izvor: HotSport.rs, 04.Jul.2017, 16:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI PREOKRET: Jović ipak ne ide u Pirej, vraća se na ‘mesto zločina’, poznato i koliko će Zvezda zaraditi (FOTO)

Saga oko potencijalnog transfera Stefana Jovića u Olimpijakos dobila je novi zaokret. ‘Eurohoops’ je objavio danas da je Jović na pregledima u Pireju, gde bi svakog trenutka mogao da postane igrač crveno-belih, ali izraelski novinar David Pik ima druge informacije.
David Pik je na Tviteru objavio, pozivajući se na sopstvene izvore, da će Jović potpisati za Bajern Minhen, koji sa klupe vodi naš selektor >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Alekasndar Đorđević i da će ugovor važiti do leta 2019. godine.
Source tells me Red Star floor general Stefan Jovic is on course to sign with Sasa Djordjevic and Bayern Munich through 2019.
— David Pick (@IAmDPick) July 4, 2017

Prema informacijama izraelskog novinara, Crvena zvezda će od ovog transfera inkasirati 160.000 €.
Crvena Zvezda will surrender Stefan Jovic to Bayern Munich for €160,000. Euroleague loses more great PGs.
— David Pick (@IAmDPick) July 4, 2017

Treba napomenuti da je srpski reprezentativac upravo u Minhenu postavio rekord Evrolige po broju asistencija na jednom meču.
U pobedi Crvene zvezde nad Bajernom novembra 2015. godine, Stefan Jović je imao čak 19 asistencija.
Pripremo: Branko Puzović
The post NOVI PREOKRET: Jović ipak ne ide u Pirej, vraća se na ‘mesto zločina’, poznato i koliko će Zvezda zaraditi (FOTO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Ništa od Olimpijakosa: Stefan Jović ide u Bajern!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jul.2017

Zvanične potvrde još nema, ali je gotovo izvesno da će Stefan Jović napustiti Crvenu zvezdu...Međutim, neće preći u Olimpijakos, kako su neki mediji pominjali, nego u Bajern iz Minhena...Specijalizovani košarkaški portali, kao i nekolicina uglednih novinara, preneli su da Jovića očekuje dvogodišnji...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.