NOVI NALOG ZA HAPŠENJE LINDZI LOHAN

Izvor: Kurir, 21.Sep.2010, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI NALOG ZA HAPŠENJE LINDZI LOHAN

LOS ANĐELES - Sud u Los Anđelesu je izdao nalog za hapšenje glumice Lindzi Lohan koja je priznala da nije prošla na testu na drogu samo nekoliko sedmica od izlaska iz zatvora.

Kako prenosi Bi-Bi-Si, 24-godišnja holivudska zvezda mogla bi ovog puta da bude poslata na izdržavanje zatvorske kazne od mesec dana ako se uspostavi da je prekršila pravila uslovnog puštanja na slobodu.

Lohanova je puštena na slobodu početkom avgusta posle 12 dana provedenih u zatvoru zbog kršenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pravila uslovne kazne na koju je osuđena zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Prošle nedelje je mlada glumica priznala na "Tviteru" da, "nažalost, nije prošla na testu na drogu", da preuzima odgovornost za svoje postupke i da je "spremna da se suoči sa posledicama".

"Korisćenje droge je bolest koja se, nažalost, ne može izlečiti preko noći", napisala je Lohanova.

Kraljica zabava i omiljena meta paparaca, Lohan se proslavila igrajući kao dete u Diznijevim filmovima. Njena karijera je krenula silaznim tokom 2005. godine kada je počela manje da se bavi glumom, a više da posećuje sudnice i institucije za odvikavanje od zavisnosti.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.