NIŽU SE STRAŠNE OPTUŽBE: Pevač joj je rekao da u kući ima sobu za SILOVANJE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Feb.2021, 11:39

NIŽU SE STRAŠNE OPTUŽBE: Pevač joj je rekao da u kući ima sobu za SILOVANJE! (FOTO)

Tako to krene...

Nakon što je glumica Evan Rejčel Vud optužila Merilina Mensona za zlostavljanje, javila se i muzičarka Fibi Bridžers i podelila svoje iskustvo sa Mensonom s kojim se, kaže, jednom kao tinejdžerka susrela u njegovoj kući.

"Bila sam u kući Merilina Mensona kao tinejdžerka, sa nekim prijateljima. Bila sam veliki fan. Opisao je jednu sobu u kući kao 'sobu za silovanje'. Mislila sam da samo ima loš, nezreo smisao za humor. Prestala sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << budem njegova obožavateljka", napisala je na Tviteru.

TW:

I went to Marilyn Manson’s house when I was a teenager with some friends. I was a big fan. He referred to a room in his house as the “r*pe room”, I thought it was just his horrible frat boy sense of humor. I stopped being a fan.

I stand with everyone who came forward.

— traitor joe (@phoebe_bridgers) February 4, 2021

"Podržavam sve koji progovaraju o tome", dodala je.

"Izdavačka kuća je znala, njegov menadžment je znao, bend je znao. To što se sad ograđuju i pretvaraju da su šokirani i užasnuti je jadno", napisala je još.

Podsećamo, glumica Evan Rejčel Vud objavila je da ju je Merilin Menson zlostavljao tokom njihove veze.

"Ime mog zlostavljača je Brajan Vorner, svetu je poznat i kao Merilin Menson. Počeo je da me 'trenira' ​​kad sam bila tinejdžerka i užasno me zlostavljao godinama. Isprao mi je mozak i izmanipulisao da se pokorim. Dosta mi je života u strahu od odmazde, klevete ili ucene. Ovde sam kako bih razotkrila ovog opasnog čoveka i prozvala industrije koje su mu omogućile da to radi pre, nego što uništi još života. Stojim uz brojne žrtve koje više neće ćuteti", napisala je u objavi na Instagramu.

Nakon nje javilo se još žena sa sličnim pričama, a Menson je sve optužbe odbacio i rekao da su njegove veze "uvek bile sporazumne".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"U njegovoj kući nalazi se SOBA ZA ZLOSTAVLJANJE": Nakon jezivih optužbi, novi potresni detalji o životu pevača isplivali u javnost

Izvor: Blic, 07.Feb.2021, 11:03

Pevača Merilina Mensona bivša devojka, glumica Evan Rejčel Vud, optužila je za zlostavljanje. Od tada kontroverznom pevaču sve je pošlo nizbrdo u životu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.