NIKOGA NISU ODUŠEVILI: Evo kako su Amerikanci OTVORILI Mundobasket (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2019, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIKOGA NISU ODUŠEVILI: Evo kako su Amerikanci OTVORILI Mundobasket (VIDEO)

Česi pružili odličan otpor.

Košarkaška reprezentacija SAD-a trijumfalno je započela učešće na Mundobasketu pobedom nad selekcijom Češke rezultatom 88:67 (17:14, 26:15, 23:19, 22:19). Amerikanci su vodili od početka susreta, igrali sve bolje, posebno u odbrani, i na kraju stigli do zaslužene i ubedljive pobede kojom su započeli odbranu svetskog trona.

Česi su pružili solidan otpor, naročito u drugom poluvremenu, koje su izgubili sa samo sedam koševa razlike, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a prednjačio je NBA plejmejker, Tomaš Satoranski koji je ubacio 17 poena, uz pet skokova i dve asistencije.

Selektor Greg Popović ukazao je šansu svim igračima koji su mu se odužili odličnom partijom. Najefikasniji je bio Donovan Mičel sa 16 poena, dok je Harison Barns dodao 14. Kemba Voker, organizator igre Šarlota, koji je dao 13 koševa, uz četiri asistencije, a Tejtum je postigao deset. Smart je imao standardan doprinos u defanzivi, a Majls Tarner, mladi centar nije imao svoje veče postigavši samo četiri poena, uz sedam uhvaćenih lopti.

.@jaytatum0, the Protector ❌🏀 #USAGotGame #CZEUSA@usabasketball 🇺🇸

🎥 https://t.co/U6RPjx3FuZ pic.twitter.com/0pBKsW7jlE

— Basketball World Cup (@FIBAWC) September 1, 2019

Ameri su dominirali u kontranapadima (15:0), kao i u poenima iz reketa (44:28), dok su Česi odlično parirali poenima iz drugog napada (14:2).

.@satoransky means business... AND 1! 🔥 #CzechRepublicGotGame #CZEUSA@ceskybasketbal 🇨🇿

🎥 https://t.co/U6RPjx3FuZ pic.twitter.com/qRWEYL3h5K

— Basketball World Cup (@FIBAWC) September 1, 2019

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mundobasket - Ameri dali nadu Česima, pa lagano pobedili

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019

Reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država koja je i prvi favorit za osvajanje Mundobasketa je uspela da savlada Češku...U okviru prvog kola grupe E Svetskog prvenstva u košarci, reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država je uspela da startuje pobedom i to protiv reprezentacije Češke...Česi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.