NEVEROVATAN PRIZOR: Auto upao u rupu NASRED puta, putnike spašavala vojska: Čudo je što smo živi! (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2024, 15:43

NEVEROVATAN PRIZOR: Auto upao u rupu NASRED puta, putnike spašavala vojska: "Čudo je što smo živi!" (FOTO/VIDEO)

Putnici su imali mnogo sreće

Dva muškarca su mogu da budu srećni što su živi nakon što je automobil kojim su putovali pao u veliku rupu u sredu rano ujutru u okrugu Vomero u Napulju.

Dvojac koji se vraćao sa proslave spasila je vojska, stacionirana u blizini u okviru operacije Strade Sicure (Bezbedni putevi), piše italijanska agencija ANSA. U rupu je upao i obližnji parkirani automobil.

Paura a Napoli, dove nel quartiere Vomero una voragine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ha squarciato il suolo, inghiottendo un'auto pic.twitter.com/aRubYsBIm4

— Fanpage.it (@fanpage) February 21, 2024

- Čudo je da smo živi, moglo je mnogo, mnogo gore - rekao je Đulio Del Done, jedan od dvojice mladića, takođe lokalni odbornik.

- Živi smo zahvaljujući brzoj reakciji vojske – dodao je Del Done, istakavši da je sekund nakon urušavanja automobila palo i drvo i pukla vodovodna cev.

- Bilo je nešto posle 4 sata. Pukla je vodovodna cev i mogli smo da se udavimo – nastavio je jedan od mladića koji je iz udesa izašao sa samo nekoliko ogrebotina.

- Posle mnogo ovakvih događaja, nadamo se da će se konačno mapirati stanje svih zgrada i sistema - zaključio je on.

Gradonačelnik Napulja Gaetano Manfredi rekao je da grad ima "kanalizacioni sistem koji nije održavan godinama".

- Realizujemo projekat kontinuiranog nadzora vodovodne i kanalizacione mreže i to će nam omogućiti da sprovodimo preventivno održavanje - obećao je gradonačelnik.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.