NESNOSAN SMRAD SE PONOVO ŠIRI BEOGRADOM: Ne može da se diše od neprijatnog mirisa. Da li se i kod vas oseća?

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jul.2016, 20:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESNOSAN SMRAD SE PONOVO ŠIRI BEOGRADOM: Ne može da se diše od neprijatnog mirisa. Da li se i kod vas oseća?

Iako nam se pre nepunih mesec dana ceo Beograd osećao na mešavinu stajskog đubriva, štale i fekalija i taman kad smo ustanovili da su za neprijatan miris "kriva" poljoprivredna gazdinstva, danas nas je opet sačekala ista situacija.

Juče se neugodan miris osetio na Bežanijskoj kosi i u Zemunu, a danas se proširio i na centar grada, Voždovac, Palilulu, deo kod Ušća, naselje Braće Jerković, Novi Beograd i njegove blokove.

Mnogi korisnici društvenih mreža su odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << reagovali pa su i na Tviteru počela da se pojavljuju pitanja zbunjenih Beograđana.

Sta ovo smrdi ovako citav centar grada ? #beograd

— Bakardi (@blazoperovic) July 23, 2016

Ovaj miris može biti povezan  i sa povišenom temperaturom i vazdušnim pritiskom, budući da je i prošli put kada se ovo desilo, u Beogradu bilo jako toplo.

Sto se u Beogradu oseca ovoliki smrad? Juce na Bezaniji danas po centru. #bg #beograd #bgsmrad

— Marengo (@ko_markos) July 23, 2016

Pozvali smo i "Beo-kom servis", ali za sada nismo dobili odgovor.

Pošaljite nam u komentarima da li i vaš kraj danas čudno miriše?

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.