NEPRIHVATLJIVA ZLOUPOTREBA SLOBODE OKUPLJANJA: Ambasador Norveške osudio nasilje u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 22:57

NEPRIHVATLJIVA ZLOUPOTREBA SLOBODE OKUPLJANJA: Ambasador Norveške osudio nasilje u Beogradu

Za rešavanje problema potreban dijalog

Ambasador Norveške u Beogradu Jern Jelstad osudio je nasilje na protestima u Beogradu i drugim gradovima Srbije, navodeći da je za rešavanje problema potreban dijalog.

On je u svojoj objavi na Tviteru naveo da je neprihvatljiva zloupotreba slobode okupljanja, i da ona neće rešiti nikakav problem.

Concerned by the the violence that played out in Belgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << & other cities last nights. Peaceful assembly is a fundamental freedom. But abuse of this freedom to incite violence or criminality is unacceptable and does not help to solve any problem. Dialogue does. https://t.co/PqXGA04maE

— Jørn Gjelstad (@JornGjelstad) July 9, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"DIJALOG POMAŽE U REŠAVANJU PROBLEMA " Ambasador Norveške zabrinut zbog nasilja u Beogradu

Izvor: Blic, 09.Jul.2020

Na protestima koji se održavaju u Beogradu i drugim gradovima viđene su, nažalost, i scene nasilja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.