NASTAVLJA SE HAOS U CRNOJ GORI: Krivokapić podneo inicijativu za smenu Abazovića, predlaže OVOG POLITIČARA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2022, 21:07

NASTAVLJA SE HAOS U CRNOJ GORI: Krivokapić podneo inicijativu za smenu Abazovića, predlaže OVOG POLITIČARA

"Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru", napisao je Krivokapić na Tviteru

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je da je Skupštini Crne Gore podneo inicijativu za smenu Dritana Abazovića.

On je na Tviteru napisao i da je predložio ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića za novog potpredsdnika Vlade Crne Gore.

- Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru - napisao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Krivokapić.

Danas sam Skupštini Crne Gore podnio inicijativu za smjenu Dritana Abazovića, i predložio ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića za novog potpredsjednika Vlade Crne Gore. Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru! 🇲🇪🇪🇺 pic.twitter.com/9vRU3dolrZ

— Zdravko Krivokapić (@profKrivokapic) January 19, 2022

Podsetimo, Koalicija "Crno na bijelo" podnela je Skupštini Crne Gore inicijativu za izglasavanje nepoverenja Vladi. To je izazvalo burne reakcije brojnih političara i aktuelnih ministara.

Više stotina ljudi okupilo se večeras u Podgorici i Beranama na protestu protiv predloga koalicije koju predvodi potpredsednik aktuelne crnogorske vlade Dritan Abazović.

Oštro je reagovao i predsednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić koji je poručio da je u Crnoj Gori na delu "izdaja veka", kakvu ne pamti Crna Gora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Krivokapić inicirao smenu Dritana Abazovića

Izvor: RTS, 19.Jan.2022

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je da je podneo inicijativu za smenu potpredsednika Dritana Abazovića. . "Danas sam Skupštini Crne Gore podnio inicijativu za smjenu Dritana Abazovića, i predložio ministra finansija i socijalnog staranja Milojka...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.