NAPADNUTA IZRAELSKA VOJSKA: Sevnula je MAČETA, pa onda RAFALI IZ OPASNE BLIZINE (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2019, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAPADNUTA IZRAELSKA VOJSKA: Sevnula je MAČETA, pa onda RAFALI IZ OPASNE BLIZINE (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Portparol izraelske policije se oglasio na tviteru.

Izraelske bezbednosne snage ubile su jednu Palestinku koja je pokušala da ih izbode na kontrolnom punktu na okupiranoj Zapadnoj obali, saopštila je policija.

Na video snimku, čija autentičnost nije potvrđena, vidi se muškarac koji ispaljuje rafal u ženu koja pada i ispušta nešto iz ruke.

UPOZORENJE! Snimak je UZNEMIRUJUĆEG SADRŽAJA, možete ga pogledati klikom OVDE. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Portparol izraelske policije je objavio na tviteru da je žena pokušala napad na kontrolnom punktu i priložio fotografiju noža kojim je pokušala da izbode vojnike.

Palestinski ministar zdravlja je potvrdio da je žena preminula od povreda, ali nije naveo detalje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.