NA OVO SE ČEKALO: Potpisuje Luka Milivojević

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 14:46

NA OVO SE ČEKALO: Potpisuje Luka Milivojević

Počeli pregovori.

Nekadašnji srpski reprezentativac Luka Milivojević slobodan je u izboru nove sredine, nakon isteka ugovora Kristal Palasom. Kako stvari stoje uskoro bi mogao da potpiše za novi klub.

Kako prenosi Jagiz Sabunčoglu, jedan od pouzdanijih turskih novinara, iskusni vezista je počeo pregovore sa Bašakšehirom.

Başakşehir, Crystal Palace’dan ayrılan Luka Milivojević’i kadrosuna katmak için resmi görüşmelere başladı. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

🔗@SportsDigitale pic.twitter.com/IFJ2Vv9wbA

— SporCafe ☕️ (@SporCafe_org) July 30, 2023

Ukoliko bi pojačao redove istanbulskog kluba, tamo bi ga sačekao još jedan Srbin - Danijel Aleksić.

Milivojević je krajem maja posle šest godine napustio "Selhurst park". Nadali su se potajno navijače Crvene zvezde da bi mogao da se vrati među crveno-bele, ali jasno je da od toga neće biti ništa.

Ovaj 32-godišnji Kragujevčanin je do sada u karijeri igrao za Radnički 1923, Rad, Crvenu zvezdu, Anderleht, Olimpijakos i Kristal Palas čiji je bio kapiten.

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Rita Fortuna, supruga Nuria Fortune fudbalera Gent
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.