Morales: Pokušavaju da nas unište beskonačnim lažima i optužbama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Nov.2019, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morales: Pokušavaju da nas unište beskonačnim lažima i optužbama

Bivši predsednik Bolivije koji se trenutno nalazi u Meksiku, Evo Morales, odbacio je navode da ga ruska vojska čeka u Boliviji.

"Oni pokušavaju da nas unište beskonačnim lažima i optužbama. Rekli su i da sam se već vratio u Boliviju, da su ruski vojnici u Boliviji i da čekaju da se vratim. Sada me u okviru kampanje optužuju za zločine i montiraju dokaze", napisao je Morales na svom Tviteru, prenosi Tas s. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Morales je 10. novembra podneo ostavku nakon višenedeljnih protesta organizovanih nakon predsedničkih izbora na kojima je on pobedio.

Nakon toga je otišao u Meksiko gde je dobio politički azil.

Moralesova ćerka odbila azil u Meksiku

Ćerka bivšeg bolivijskog predsednika Eve Moralesa, Evaliz Morales Alvarado, odbila je da napusti Boliviju i ode u Meksiko, preneo je bolivijski El Deber magazin.

To je izjavila vršilac dužnosti minstra spoljnih poslova Karen Longarić, koja je kazala da je Evaliz odbila politički azil u Meksiku, prenosi Tas s.

"To je u potpunosti njena lična odluka. Ona ima svoje razloge koje ja ne mogu da komentarišem", rekla je Longarić.

Privremene bolivijske vlasti su ranije odobrile Evaliz, koja se trenutno nalazi u ambasadi Meksika, da napusti zemlju i garantovali joj bezbednost.
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Morales: Hoće da nas unište lažima

Izvor: Blic, 22.Nov.2019

Bivši meksički predsednik koji se trenutno nalazi u Meksiku, Evo Morales, odbacio je navode da ga ruska vojska čeka u Boliviji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.