Mora da je mnogo bolelo...

Izvor: MozzartSport.com, 26.Feb.2014, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mora da je mnogo bolelo...

Defanzivac Benfike Žardel podelio je na Tviteru zanimljivu fotku i pokazao kakav ishod je imao sudar sa saigračem Encom Perezom na meču sa Gimaraešom, gde je Lazar Marković postigao sjajan gol za pobedu (1:0). Brazilski štoper, uprkos ovoj rasekotini, ostao je svih 90 minuta na terenu... (FOTO: Via Tvitter) 

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

SVE ZA POBEDU: Fudbaler Benfike uprkos stravičnoj posekotini odigrao ceo meč

Izvor: Kurir, 26.Feb.2014

Brazilac je tokom meča imao strahovit sudar sa saigračem Encom Perezom, ali je bez obzira na ozbiljnu posekotinu i obilno krvarenje ipak odigrao svih 90 minuta..LISABON – Fudbaleri Benfike savladali su Viktoriju Gimaraeš (1:0) u 20. kolu portugalske lige, a jedan od heroja tog trijumfa bio je defanzivac...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.