Molio sam ga SAMO JEDNO Šta se zapravo desilo veče pre nesreće?! POTRESNA ISPOVEST Darkovog druga

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2018, 06:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Molio sam ga SAMO JEDNO" Šta se zapravo desilo veče pre nesreće?! POTRESNA ISPOVEST Darkovog druga

Lazić se trenutno nalazi u veštački izazvanoj komi i njegovo stanje je veoma teško

Darkov prijatelj Duško Pantić proveo je sa njim veče i jutro pre stravične nesreće u potresnoj ispovesti progovorio je o ovim događajima.

- Darko je došao u kafanu kasno uveče i bio je baš veseo. Pozvao je i drugare da dođu kod nas. Uživali smo sve do šest ujutru. Otpevao je nekoliko pesama i popio nekoliko rakija – priča Pantić.

Darkov stori par sati pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesreće pic.twitter.com/bvOjPx7irw

— pensador (@sakriosamime) October 23, 2018

Zvao me je u toku dana i pitao gde ću biti uveče jer hoće da dođe da se vidimo. Rekao sam mu da od osam uveče imam slavlje kod familije gde slave rođenje deteta i pozvao ga da pođe sa mnom. Ja sam nešto posle osam bio na slavlju, a Darko je došao oko 22.30 sati – kaže Pantić.

Darkov prijatelj kaže da je on insistirao da pevač ostane kod njega i prespava u njegovom hotelu.

- Društvo se ujutru razišlo, pa je Darko krenuo kući, ali sam ga odgovarao od te ideje. Rekao sam mu: „Nećeš sada ići kući, zajedno spavamo kod mene, pa ujutru kad ustanemo i doručkujemo, onda se razilazimo.“ Pristao je i otišli smo u sobu i legli.

Posle nekog vremena Darku je zazvonio telefon.

- Ja sam spavao, ali sam čuo da mu zvoni telefon i da priča. Na stavio sam da spavam, a on je otišao. Devojka sa recepcije mi je rekla da je izašao oko pola 8 iz hotela – objašnjava Pantić.

Podsetimo, pevač Darko Lazić je u trenutku saobraćajne nezgode imao 1,39 promila alkohola u krvi, što se tretira kao teško pijanstvo u kome vozač potpuno gubi koncentraciju i precenjuje sopstvene sposobnosti.

.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.