Mitrović posle pregleda: Pevaćemo opet u junu

Izvor: Mondo, 18.Okt.2015, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović posle pregleda: Pevaćemo opet u junu

Teško povređeni kapiten Zvezde oglasio se na Twitteru nakon snimanja kolena magnetnom rezonancom.

Foto: MN Press

Poraz od Olimpije, kojim je Zvezda okončala tri godine dugačak niz "jadranskih" pobeda, pao je u nedelju u drugi plan, čim se Luka Mitrović sručio uz glasan krik na parket pred Savom Lešićem.

Kapiten Zvezde povredio je levo koleno, pa je uz pomoć saigrača i rivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iznet sa terena. Nekoliko sati kasnije, prvi pregled magnetnom rezonancom pokazao je da će odsustvovati sa terena nekoliko meseci.

Tokom večeri, Mitrović je dobijao poruke podrške na društvenim mrežama, pa se i sam oglasio pre ponoći, porukom:

Nek bude borba neprestana ... pevacemo u junu opet ! Hvala svima na podrsci ! ❤️

— Luka Mitrović (@LukaMitrovic9) October 18, 2015

"Neka bude borba neprestana... pevaćemo u junu opet! Hvala svima na podršci".

Mitroviću je brz oporavak poželeo i nekadašnji igrač Zvezde, a sada krilni centar Fenerbahčea Pero Antić. Istovremeno, podržale su ga pristalice njegovog kluba, ali i mnogi navijači najvećeg rivala - Partizana, podsećajući da je Mitrović ulazio u svlačionicu crno-belih da čestita titulu posle finala 2014.

@LukaMitrovic9 drzi se legendo!!!! Veliki pozdrav brate!!!

— Pero Antic (@antic12pero) October 18, 2015

Ponedeljak će dati najpreciznije informacije o stanju kapitena Zvezde, dok će rukovodstvo kluba morati u hitnu potragu za pojačanjima, s obzirom na to da su crveno-beli na startu borbe za plasman u Top 16 Evrolige desetkovani povredama i da trenutno nemaju nijednog igrača kome je pozicija "četiri" osnovna.

Mitrović je već prošao tešku povredu kolena, ali desnog, zbog kojeg je bio na bolovanju u sezoni 2013/14.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.