Mitre, pa zašto?! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020, 14:31

Mitre, pa zašto?! (video)

Težak promašaj Aleksandra Mitrovića.

Neveorvatno, ali Aleksandar Mitrović je izveo jedan od najlošijih penala u karijeri.

Na teškom gostovanju Šefildu, protiv direktnog rivala u zoni ispadanja, Mitrović je pri rezultatu 0:0 imao veliku šansu da pogodi sa 11 metara, ali je šutirao preko gola.

Mitar je u Mijatovićevom stilu zategao snažno po sredini, lopta je krznula prečku i završila na tribini.

Šteta, mogao je da postane heroj i da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << donese velike bodove u borbi za opstanak.

Mitrovic sending his penalty into space #SHUFUL pic.twitter.com/nLqdVTUZMF

— Joe Parkinson (@JoeParky94) October 18, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mitar dupli tragičar Fulama! (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Okt.2020

Crni dan za našeg reprezentativca!..Fudbaleri Šefild Junajteda i Fulama remizirali su rezultatom 1:1 (0:0) u meču koji je obeležio naš Aleksandar Mitrović...Pamtiće Aleksandar Mitrović 18. oktobar 2020. godine, kao jedan od najbaksuznijih u karijeri, jer je prvo promašio penal pri rezultatu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.