Mislim da već imamo identitet lica koje je pretilo Vučiću

Izvor: B92, 25.Jul.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mislim da već imamo identitet lica koje je pretilo Vučiću"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija već otkrila ko je pretio predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici na Tviteru.

Stefanović kaže da će sačkati kraj istrage i onda da privedu tu osobu.

Stefanović je to kazao u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanja poslanika da su u tom tvitu izrečene monsturozne pretnje protiv Vučića i njegovog sina i ćerke.

"Mislim da već imamo identitet lica, koje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je to učinilo, ali sačekaćemo kraj istrage da tužilaštvo završi taj posao. Videćemo da li ćemo dobiti brz odgovor od Tvitera i da na osnovu toga nedvosmisleno imamo formalno pravni osnov za ulazak u prostorije, obezbeđivanje dokaza i privođenje. I vrlo brzo očekuejm da ćemo takvu stvar moći da realizujemo", naveo je Stefanović.

Kaže da se to desilo upravo zbog govora mržnje.

"Jer, Ðilas, Jeremić i Obradović svakoga dana ne propuštaju priliku da satanizuju Vučića i njegovu prodici i sve ko im se suprotstave. Time dajte ljudima vrstu podstreka da mogu da urade neko zlo", istakao je Stefanović.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Imamo identitet osobe koja je pretila Vučiću

Izvor: RTS, 25.Jul.2019

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da je policija već otkrila ko je pretio predsedniku Aleksandru Vučiću i njegovoj porodici na "Tviteru", ali da će pre privođenja osumnjičenog sačekati kraj istrage. ...

Nastavak na RTS...

Stefanović: Policija zna ko je pretio porodici predsednika Srbije

Izvor: Beta, 25.Jul.2019

Policija je identifikovala ko je pretio porodici predsednika Srbije Aleksandru Vučiću na društvenoj mreži Tviter, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.Stefanović je u Skupštini Srbije odgovarajući na pitanje poslanika Jedinstvene Srbije Dragana Markovića ko preti...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.