Miško potvrdio gde će Topić igrati sledeće sezone!

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Avg.2023, 01:30

Miško potvrdio gde će Topić igrati sledeće sezone!

Dan pošto je plejmejker Nikola Topić osvojio titulu prvaka Evrope sa juniorskom selekcijom Srbije, njegov menadžer Miško Ražnatović otkrio je gde će talentovani košarkaš igrati sledeće sezone.
Podsetimo, Topić je nedavno potpisao četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, ali s obzirom na “paklenu“ konkurenciju na njegovoj poziciji (Teodosić, Nejpir, Jago dos Santos), procenjeno je da je bolje da sezonu provede na pozajmici u Megi.
Večeras je to na Tviteru (in)direktno >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << potvrdio i menadžer Miško Ražnatović.
“Sledeće sezone, kao nikada pre, ekipa Mega Mis će biti zabavna za gledanje! 2003 Kobzisti, 2004 Jelavić, Malovec, Đurišić, 2005 Topić, Jović“, napisao je on.
Prema tome, Nikolu Topića i Filipa Jovića koji su bili deo ove šampionske juniorske generacije, sledeće sezone ćemo zajedno gledati i u Megi.
Inače, Topić će za desetak dana postati punoletan. Proslaviće 10. avgusta svoj 18. rođendan.

Next season, like never before Mega Mis will be fun to watch!
2003 Kobiszty
2004 Jelavic, Malovec, Djurisic
2005 Topic, Jovic
— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 31, 2023



Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.