Mirno spavaj, voljeni moj, oni sigurno neće...

Izvor: B92, 17.Jan.2018, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mirno spavaj, voljeni moj, oni sigurno neće..."

Supruga ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića oglasila se na Tviteru povodom zločina koja se dogodio u sredu ujutru.

Milena Ivanović je tokom godina borbe njenog supruga za slobodu bila uz njega, a nedavno je upozorila da “im je dosad urađeno sve, jedino da jedno po jedno krenu da ubijaju“.

“Pucali su u moje srce, moju ljubav, radost. Pucali su u Bogdanovog tatu. Pucali su u sve nas, u slobodu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Srbiju. Mirno spavaj, voljeni moj, oni koji su ovo uradili sigurno neće“, napisala je Milena.

Ranije je Ivanovićeva istakla da se “zna ko je i šta uradio“.

Prethodno su Ivanovići za agenciju Srna govorili o bezbednosnoj situaciji na Kosmetu, istakavši da se nadaju da će odgovorni shvatiti njihova upozorenja.

To se nije dogodilo, Oliver Ivanović je ubijen u sredu ujutru, na kapiji objekta u kom se nalazi njegova kancelarija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Mirno spavaj voljeni moj, oni sigurno neće..."

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jan.2018

Supruga ubijenog lidera GI SDP Olivera Ivanovića oglasila se na Tviteru povodom zločina koja se dogodio utorak ujutru...Milena Ivanović je tokom godina borbe njenog supruga za slobodu bila uz njega, a nedavno je upozorila da “im je dosad urađeno sve, jedino da jedno po jedno krenu da ubijaju“...“Pucali...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.