Milanu VAR doneo četvrto mesto (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanu VAR doneo četvrto mesto (video)

Preokret na "San Siru", Parma povela, Milan okrenuo, odlučio penal Kesija...

Milan se mučio sa opasnom Parmom, pokušavali su Zapata, Kesi, domaćin je imao inicijativu, ali su "Dukali" imali najbolju priliku, kada je Galjolo zahvatio loptu pred  golom Donarume, gosti su bili blizu vođstva.

U jednoj situaciji je sudija Kalvareze konsultovao VAR nakon duela Skocarele i Kesija u kaznenom prostoru, ali je potvrdio svoju odluku, nema penala.

#Inglese plus haut >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << que tout le monde pour ouvrir le score peu après la reprise #MilanParma pic.twitter.com/GSPA8ouqSh

— Fr SerieA Videos (@FRVideos_SerieA) 02. децембар 2018.

Šok na startu drugog dela, odlični Ingleze, fudbaler Napolija na pozajmici u Parmi je nadskočio odbranu Milana, lopta završava u suprotnom uglu.

@JamesHorncastle must be chomping at the literal bit right now, watching #MilanParma!

Bobby Inglese opens the scoring for Parma, but Patrick Cutrone levels the match with a swivelling volley. Calcio. pic.twitter.com/z7KUugAhvm

— On The Continent (@otcpod) 02. децембар 2018.

Ali, kratko je trajal radost Parme, Kutrone je sjajnim volej udarcem pogodio mrežu Sepea i poravnao rezultat.

I onda ponovo VAR, penal nakon što je Bastonija pogodila loptu u ruku, Kalvareze nije svirao ništa, iz sudijske sobe su ga obavestili da bi trebalo da pogleda snimak, predomislio se, pokazao na belu tačku, Kesi 20-tak minuta pre kraja donosi preokret.

WATCH: As cool as you like, Kessie converts! #MilanParma 2-1. pic.twitter.com/TV87hmGvJj

— SempreMilan (@SempreMilanCom) 02. децембар 2018.

Imao je fudbaler iz Obale Slonovače, nekoliko sjajnih prilika do kraja da asistira u finišu, ali je upropastio par kontri. Milan zaista nije blistao, Grasi je mogao da donese Parmi bod, ali su "Rosoneri" preživeli i stigli do četvrtog mesta, sa utakmicom više od Lacija.

SPAL - Empoli 2:2

Fiorentina - Juventus 0:3

Sampdorija - Bolonja 4:1

Nedelja:

Milan - Parma 2:1

Frozinone - Kaljari 15:00

Torino - Đenova

Sasuolo - Udineze

Kjevo - Lacio 18:00

Roma - Inter 20:30

Ponedeljak:

Atalanta - Napoli 20:30

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Derbi Severnog Londona kakav se ne pamti, dva penala, varnice, koškanja i preokret za poluvreme! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2018

Derbi opravdao očekivanja, u jednom segmentu ih i prevazišao...U velikom derbiju Severnog Londona su se na stadionu "Emirejts" sastali Arsenal i Totenhem, prvi put posle 52 uzastopna duela ove dve ekipe na klupi "Tobdžija" ne sedi Arsen Venger...Dobro je počelo za Emerija na debiju u jednom od najvećih...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.