Milan Marić javno uputio devojci tople reči i pokazao zašto je miljenik žena

Izvor: Luftika.rs, 01.Okt.2022, 19:06

Milan Marić javno uputio devojci tople reči i pokazao zašto je miljenik žena

Glumac Milan Marić više puta je pokazivao svoju veličinu, najviše kada je bilo potrebno da stane u odbranu onih kojima su pomoć i podrška potrebni.
Sada je iznova iskoristio svoj uticaj da istakne koliko je važno biti uz one ranjive.
On je, name, na Tviteru poslao posebnu poruku dr Maji Pupovac, istraživačici iz Bijeljine, koja je naišla na strašne reakcije nakon tvita o depresiji.
Ona je prvo u svojoj objavi navela da je na tvit o doživljaju sopstvene >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << depresije dobila jezive poruke, one koje ne treba niko nikad da čuje, a posebno ne kad je ranjiv.
Dobijala je poruke poput onih da bi trebalo da uzme kanap i obesi se ili pištolj i ubije se, potom da izmišlja jer depresija kao bolest ne postoji, da bi trebalo da uzme motiku u ruke i ide na njivu da malo radi …
Na sve to Marić je pokazao svoju veliku podršku.
A ti se na sve to samo nasmej jer si ti svojim tvitom pobedila deo svog straha https://t.co/DIAFYLWPjj
— Milan Maric (@eugensmesni) September 30, 2022

– A, ti se na sve to samo nasmej, jer si ti svojim tvitom pobedila deo svog straha – poručio joj je glumac putem Tvitera.
Izvor: Zadovoljna.rs

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.