Metalac počeo pripreme bez Miličića

Izvor: Mondo, 05.Avg.2015, 19:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac počeo pripreme bez Miličića

Trener Vladimir Đokić u dvorani "15. septembar" okupio deo igrača koji će u predstojećoj sezoni nositi dres Metalca.

Foto: twitter.com/MetalacFarmakom

Ekipa Metalca počela je pripreme za drugu sezonu takmičenja u ABA ligi!

Jesenas je tim iz Valjeva prevazišao sva očekivanja, posebno ako se zna da je specijalna pozivnica stigla relativno kasno, tek početkom septembra, kada je odustao kragujevački Radnički.

Vladimir Đokić predvodio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je ekipu do šeste pozicije i da klub raspolaže odgovarajućom logistikom, Metalac bi od jeseni igrao Evrokup. Međutim, ono što je nekada bila normalna i uobičajena stvar, u današnje vreme predstavlja "nemoguću misiju", pa čak i velikan poput Partizana biva prinuđen da otkaže nastup.

Metalac će, dakle, sve ambicije usmeriti ka regionalnom takmičenju.

Na prvom treningu, u sredu, Đokiću se javilo 10 igrača, predvođenih odličnim centarskim tandemom Majstorović - Jevtović.

Klub je preko svog Twitter profila saopštio da su iz prošlosezonskog sastava otišli iskusni plejmejkeri Marko Ljubičić i Nemanja Protić, bek Mladen Jeremić i krilni centar Nemanja Todorović.

U toku su pregovori oko nastavka saradnje sa krilom Nikolom Maleševićem, a kao prvo pojačanje najavljen je bek Stefan Pot, koji je naknadno pozvan na pripreme reprezentacije za Evropsko prvenstvo i nalazi se sa "orlovima" u Kranjskoj Gori.

Boris Bakić u septembru bi trebalo da počne sa treninzima posle teške povrede kolena, dok će se Marko Jošilo priključiti saigračima kada završi obaveze u reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Za sada nema informacija o Darku Miličiću, koga je prvi čovek kluba Boško Đukanović još proletos promovisao u pojačanje Metalca za najviše ciljeve.

Nekadašnji NBA centar van terena je gotovo tri godine i ostaje da se vidi šta će se desiti sa njegovim potencijalnim povratkom profesionalnoj košarci.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.