Melanija napravila novogodišnji raj u Beloj kući! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 27.Nov.2018, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Melanija napravila novogodišnji raj u Beloj kući! (VIDEO)

Bela kuća spremna je za novogodišnju noć, jer ju je Melanija Tramp dekorisala u stilu "američkih blaga". Prva dama je na Twitter-u objavila konačan izgled koji oduzima dah.

Bela kuća ima mnoštvo svetlucavih jelki, od kojih je jedna ukrašena voćem i povrćem kako bi predstavila blagostanje u zemlji. U plavoj sobi nalazi se jelka visoka pet i po metara ukrašena plavim mašnama i zlatnim detaljima.

Građani >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su komentarisali da Melanija nije trebala da stavi crvene jelke, koje poseduju čak 14 000 ukrasa. Jedan od komentara je bio: "O, da, pakao na božićnoj jelci i nije baš suptilan, Melanija".

Pored negativnih komentara crvena boja je ipak praznična i postoji dosta pozitivnih komentara za trud koji je Prva dama uložila.

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.