Maskirno SPC obezbeđenje

Izvor: B92, 27.Jan.2012, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Maskirno" SPC obezbeđenje

Beograd -- Nenad Čanak objavio na svom nalogu na "Tviteru" fotografiju sa obeležavanja Novosadske racije, na kojoj je pripadnik obezbeđenja SPC u maskirnim pantalonama.

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine je uz fotografiju u ovom postu napisao: Posebno obratiti pažnju na maskirnu uniformu ispod crkvene odežde popovskog obezbeđenja.

"Blic" podseća da je obezbeđenje SPC u belim mantijama sprečilo 27. januara zvaničnike Novog Sada i pojedine ambasadore da uđu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u prostor predviđen za zvanice tokom pomena žrtvama Novosadske racije.

"Mladići u belim mantijama, njih ukupno tridesetak, doslovno su nas fizički sprečili da uđemo u prostor iza ograde, predviđen za zvanice", rekao je predsednik Skupštine Novog Sada Aleksandar Jovanović.

Novosadska Toplana isključila je juče grejanje Crkvenoj opštini zbog duga od dva miliona dinara, saznaje "Blic". Nakon više opomena, u ovom javnom preduzeću odlučili su da crkvi, kao jednom od većih dužnika, isključe grejanje u poslovnim prostorijama.

U Toplani tvrde da ova mera nema veze sa sukobom gradskih vlasti i Eparhije bačke tokom obeležavanja Novosadske racije.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čanak objavio "maskirno" SPC obezbjeđenje

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Jan.2012

Lider LSV,  Nenad Čanak objavio na svom "Twitter" nalogu fotografiju sa obilježavanja Novosadske racije, na kojoj je pripadnik obezbjeđenja SPC u maskirnim pantalonama. Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine je uz fotografiju u ovom postu napisao: Posebno obratiti pažnju na maskirnu uniformu ispod...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

ČANAK: OVO SU TI IRINEJEVI BATINAŠI

Izvor: Kurir, 28.Jan.2012, 08:07

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak postavio je na svoj nalog na Tviteru sliku s nedavno održanog pomena žrtvama Novosadske racije, uz komentar: „Da ne bude nesporazuma oko postojanja Irinejevih batinaša. Slika ....BEOGRAD - Opleo po Crkvi!..Predsednik Lige socijaldemokrata...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.