Mask pita tviteraše da li da prihvati plaćanja u dodžkoinu: Odgovori ne iznenađuju?

Izvor: B92, 11.Maj.2021, 12:37

Mask pita tviteraše da li da prihvati plaćanja u dodžkoinu: Odgovori ne iznenađuju?

London -- Ekscentrični američki milijarder Ilon Mask postavio je rano jutros pitanje svojim pratiocima na Tviteru da li "Tesla" treba da prihvati plaćanja u dodžkoinu.

To se međutim smatra neobičajenim potezom u tradicionalnim poslovnim krugovima

Maskov najnoviji tvit dolazi samo nekoliko dana nakon što je najavio da će njegova komercijalna kosmička kompanija SpejIks prihvatati ovu, memom inspirisanu kriptovaluuta kao sredstvo plaćanja, prenosi Rojters.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Da li želite da Tesla prihvati dodž?", upitao je Mask na Tviteru svojih oko 53,8 miliona pratilaca.

Maskovi tvitovi su ove godine pretvorili tu svojevremeno opskurnu digitalnu valutu, koja je na društvenim mrežama lansiralna kao šala, u "san snova" špekulanta, navodi britanska agencija.

Ovaj digitalni koin je, međutim, u nedelju izgubio više od trećine vrednosti nakon što da je Mask nazvao "praznom pričom" u jednoj gledanoj tv emisiji u SAD u subotu uveče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POSLE OVOG PITANJA CENA DODŽKOINA ODLETELA U NEBO: Evo šta je tvitovao vlasnik Tesle, Ilon Mask?

Izvor: Kurir, 11.Maj.2021

Ekscentrični američki milijarder Ilon Mask postavio je jutros rano pitanje svojim pratiocima na Tviteru da li "Tesla" treba da prihvati plaćanja u dodžkoinu, što se smatra neobičajenim potezom u tradicionalnim poslovnim krugovima.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.