Mask: Od idućeg mjeseca mediji će moći da naplaćuju čitanje tekstova na Tviteru

Izvor: Capital.ba, 01.Maj.2023, 09:35

Mask: Od idućeg mjeseca mediji će moći da naplaćuju čitanje tekstova na Tviteru

NJUJORK – Vlasnik Tvitera Ilon Mask saopštio je da će ta društvena mreža od sljedećeg mjeseca uvesti opciju koja će medijima dati mogućnost da naplaćuju čitanje svojih tekstova. FOTO: Reuters “Ovo omogućava korisnicima koji se ne bi prijavili za mjesečnu pretplatu da plate višu cijenu po članku kada žele da ga pročitaju”, napisao je Mask na Tviteru. Naveo je da bi nova opcija trebalo da bude od velike koristi >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << i za medijske organizacije i za javnost. Otkako je u oktobru prošle godine preuzeo kompaniju, Mask je uveo niz promjena u pokušaju da poveća prihode na Tviteru, nakon što je platforma zabilježila pad prihoda od reklamiranja, piše “Gardijan”. Mask je smanjio broj zaposlenih u Tviteru sa 7.500, na oko 1.500 ljudi, dodaje list. Tanjug Чланак Mask: Od idućeg mjeseca mediji će moći da naplaćuju čitanje tekstova na Tviteru се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Mask: Mediji će uskoro moći da naplaćuju tekstove na Tviteru

Izvor: Radio 021, 02.Maj.2023, 07:01

Vlasnik Tvitera Ilon Mask saopštio je da će ta društvena mreža od maja uvesti opciju koja će medijima dati mogućnost da naplaćuju čitanje svojih tekstova.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.