Marković predao dužnost Krivokapiću

Izvor: Vostok.rs, 07.Dec.2020, 10:21

Marković predao dužnost Krivokapiću

Marković je na Tviteru saopštio da je "današnji susret i formalna primopredaja dužnosti potvrda demokratskog sadržaja, zrelosti i odgovornosti koju baštini naša politika". "Nadajmo se da će ova Vlada raditi u interesu Crne Gore i svih njenih građana", naveo je Marković na Tviteru. Sačekao sam jutros u @VladaCG novog premijera Zdravka Krivokapića. (1/3) pic.twitter.com/6Ebw2uXk4t
— Duško Marković (@DuskoMarkovicCG) December 7, 2020 Podsjećamo, vlada premijera Krivokapića dobila je u petak podršku 41 poslanika crnogorskog parlamenta.  

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marković predao dužnost Krivokapiću

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Dec.2020

PODGORICA - Crna Gora dobila je u petak novu vladu, a odlazeći premijer Duško Marković predao je jutros dužnost novoizabranom predsjedniku vlade Zdravku Krivokapiću.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Krivokapić na sednicu crnogorske vlade stigao taksijem, pojedini ministri pešice

Izvor: RTS, 07.Dec.2020

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić i ministri u novoj Vladi održavaju prvu sednicu, nakon što je Vlada dobila saglasnost u Skupštini Crne Gore u petak. Izvršena je primopredaja vlasti između bivšeg premijera Duška Markovića i novoizabranog Zdravka Krivokapića. . ...

Nastavak na RTS...

KRIVOKAPIĆ PREUZEO VLAST Marković obavio primopredaju sa novim premijerom, počela prva sednica NOVE VLADE Crne Gore (VIDEO)

Izvor: Blic, 07.Dec.2020

Bivši premijer Crne Gore Duško Marković izvršio je primopredaju vlasti tako što je u kabinetu dočekao novog predsednika Vlade Zdravka Krivokapića. Nakon toga počela je i prva sednica nove vlade Crne Gore.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.