Marko Pjaca u Seriji A – Dinamu obeštećenje od 25 miliona!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Pjaca u Seriji A – Dinamu obeštećenje od 25 miliona!

Juventus će ove sezoni biti moćniji nego ikada, pogotovo što će se aktuielnom šampionu Italije sledeće nedelje priključiti Marko Pjaca.

Hrvatski mediji prenose da je talentovani fudbaler dogovorio sve uslove sa Juventusom, a da će Dinamu iz Zagreba na račun leći 25 miliona evra.

- U ponedeljak ili utorak će sve biti završeno - tvrdi jedan italijanski novinar.

Juventus will reportedly complete the deal for Dinamo Zagreb's Marko Pjaca on Monday or Tuesday >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << (via @DiMarzio) pic.twitter.com/5ihT4dqekT

— Serie A News (@TransfersCalcio) July 16, 2016

Zanimljivo, Pjaca je i pre dve godine bio na skeneru Juventusa koji je tada nudio samo četiri miliona.

Činilo se da će ovog leta preći u Milan s obzirom na to da je Adrijano Galijani bio u Zagrebu kako bi ugovorio transfer.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Novo pojačanje iz Italije: Sevilja dovela Franka Vaskeza

Izvor: N1 televizija, 16.Jul.2016

Nakon Hoakina Koree iz Sampdorije, Sevilja je dovela još jednog igrača poreklom iz Argentine, koji je u protekloj sezoni nastupao u Seriji A...Reč je o ofanzivnom vezisti, Franku Vaskezu, doskorašnjem članu Palerma...Vaskez će sa španskim klubom potpisati ugovor na pet sezona, objavljeno je u...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.