Marinika Tepić pristupila Novoj stranci

Izvor: Radio 021, 20.Apr.2017, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinika Tepić pristupila Novoj stranci

Republička poslanica Marinika Tepić pridružila se Novoj stranci, objavljeno je na Tviteru.

Lider stranke Zoran Živković poželeo joj je dobrodošlicu, a iz te partije su poručili da se "raduju budućim zajedničkim pobedama".

Marinika Tepić je na vanrednim parlamentarnim izborima 2016. godine po prvi put postala narodna poslanica, kao članica Lige socijaldemokrata Vojvodine. Krajem januara ove godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << napustila je LSV zbog neslaganja sa predlogom da lider te stranke Nenad Čanak bude kandidat za predsednika Srbije.

"Jasno sam izrazila neslaganje s tim i smatram da je svaki glas protiv Saše Jankovića glas protiv Srbije, a za kandidata vlasti", rekla je tada. Dodala je da je po pitanju Čankove kandidature ostala u drastičnoj manjini, kao i da joj se putevi sa LSV razilaze.

Autor: N1, 021

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.