Marija Šerifović završila u Urgentnom centru!

Izvor: Press, 30.Jul.2013, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović završila u Urgentnom centru!

- Boli me nešto sa desne strane stomaka... Ne mogu na desnu nogu... Slepo crevo ili? - prvo se požalila Marija, koja je bila na pregledu kod jednog poznatog beogradskog doktora.
Međutim, kako on nije mogao da joj pomogne, Šerifovićeva je morala da poseti Urgentni centar kako bi videli šta se dešava.
- Ne pomaže Ristić, ipak Urgentni... Idemooo delijeee, ovo će biti dobra noć predosećaaaam - napisala je Marija na svom Tviteru.
Posle nekog vremena, pevačica se oglasila, napisavši da se smeje i vrišti u isto vreme, sigurno od bola koji je osećala, dok su joj fanovi i prijatelji preko društvenih mreža nudili pomoć.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marija Šerifović operisala slepo crevo!

Izvor: Story, 30.Jul.2013

Uspešna pevačica operisala je u ponedeljak slepo crevo u Urgentnom centru...Marija Šerifović

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.