Marija Šerifović kupila pratioce na Tviteru!?

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2012, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marija Šerifović kupila pratioce na Tviteru!?

Marija Šerifović je kupila folovere na društvenoj mreži Tviter! Za neupućene, to su oni ljudi koji prate vaše aktivnosti na ovoj mreži. Zapravo, to su virtuelni sagovornici; nešto slično prijateljima na Fejsbuku...

Marijin broj pratilaca je preko noći dobila skoro 17.000 novih folovera: Praktično, nemoguće!  

U poslednje vreme često se moglo čuti da neke javne ličnosti, pa čak i običan svet željan popularnosti (bar u tom domenu), >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kupuju pratioce na ovoj društvenoj mreži. Napokon, postoje i načini da se utvrdi ko stvarno ima armiju pratilaca, a ko se za privid popularnosti ne libi čak ni da plati folovere.

 

Naš poznati stručnjak za internet, preduzetnik i predavač internet marketinga na fakultetu Istok Pavlović potvrdio nam je da neke naše poznate ličnosti kupuju folovere na Tviteru, između ostalih i Marija Šerifović. Da bi vam bilo jasnije, Marijin broj pratilaca je sa 43.865, koliko je imala 24. jula ove godine, za jedan dan skočio na 60.861! Dakle, Marija je preko noći dobila skoro 17.000 novih folovera! Što je, praktično, nemoguće, sve i da je opet pobedila na Evroviziji!

 

 

Osim Marije, veliki instant pomak u popularnosti na Tviteru zabeležio je i njen brat Danijel Pavlović.


Pogledaj vesti o: Twiter,   Facebook

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.