Maradona likuje zbog smrti Pola

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maradona likuje zbog smrti Pola

Fudbalska legenda Dijego Maradona rekao je da mu je drago što je čuvena hobotnica Pola uginula, pošto je nju okrivio za poraz reprezentacije Argentine na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi.
Zadovoljan sam što si umro. Zbog tebe smo ispali sa Svetskog prvenstva – napisao je Maradona u poruci na društvenoj mreži Tviter.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << /> Iako su tu vest preneli brojni svetski mediji, i dalje nije poznato da li je za te navode odgovoran Maradona ili neko ko koristi nalog sa njegovim imenom. Danas je i zvanični sajt bivšeg selektora argentinske reprezentacije bio žrtva hakera.
Hobotnica Pol postala je slavna tokom letošnjeg Svetskog prvenstva u Južnoj Africi zahvaljujući svojim prognozama rezultata utakmica u kojima je igrala Nemačka, kao i finala između Španije i Holandije.
Pol je tačno predvideo i ishod utakmice četvrtfinala, koji je Argentina igrala protiv Nemačke, a posle koga je Maradona otišao sa mesta selektora.
Maradona do sada nije precizirao da li su komentari sa Tvitera njegovi.
Na internet stranicu www.diegomaradona.com upali su hakeri koji su postavili karikaturu Maradone i uz svoj potpis „Tim 1487”.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.