Manekenka Ducen Kros pokazala sina

Izvor: Blic, 30.Jan.2011, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manekenka Ducen Kros pokazala sina

Mada ima tek jednu nedelju, Filen Džoj Gor, sin Viktorijinog anđela Ducen Kros (25), već ima svoj Tviter profil, a tu je okačena i njegova prva fotografija.

Ducen Kros je samo nedelju dana posle porođaja predstavila fanovima svog sina Filena Džoja. "Anđelak” je "pozirao” umotan u kašmir i udobno ušuškan u krzneno ćebe.

- Hvala vam na slatkim porukama. Postati majka je najbolja stvar na svetu. Ne skidam pogled s njega - napisala je ponosna mama na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svojoj Tviter stranici.

I novopečeni tata, di-džej i producent Saneri Džejms, podelio je svoje uzbuđenje s fanovima na Tviteru.

- Zaljubljeni smo u njega. Ne mogu da opišem ovaj osećaj. Filen je u našem životu - napisao je Džejms pre nekoliko dana.

Ducen se porodila prošle nedelje u Amsterdamu, samo dva meseca posle venčanja. Par je u vezi od 2009. godine, a veridba je "pala" u januaru prošle godine.
Pogledaj vesti o: Dzej

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.