Maleni princ danas puni dve godine

Izvor: Prva.rs, 22.Jul.2015, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maleni princ danas puni dve godine

Na zvaničnoj Instagram stranici Kensington palate osvanula je predivna fotografija princa Džordža u čast njegovog rođendana.
Fotografija je samo još jedna u nizu fotografija zabeleženih na krštenju princeze Šarlot. Britanski mediji uporno navode kako je on ukrao šou svojoj sestri toga dana jer su na kraju sve oči bile uprte samo u njega.

Uz fotografiju koja je juče osvanula na društvenim mrežama ide i poruka:
"Pogledajte ko puni dve godine sutra", uz želje >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << za srećan rođendan.
Na Tviteru čestitka već ima preko 8.000 retvitova i preko 14.000 fejvova!

Prošle godine, za Džordžov prvi rođendan porodica je pripremila veliku proslavu u Kensington palati, dok mu je Irska garda pevala pesmu za srećan rođendan. 
Ove godine proslava će biti nešto skromnija i privatnija. Oni će drugi rođendan proslaviti u Anmer Hol kući u Sendringamu.

Na proslavu je pozvan najuži krug prijatelja, kumovi i bake i deke.
O celoj organizaciji današnje zabave pobrinula se mama Kejt, a pomažu joj kućne pomoćnice i bebisiterke.

Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.