Mala istorija Srbije na TV Nova

Izvor: Press, 11.Mar.2014, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mala istorija Srbije" na TV Nova

Scenariti Ivana i Miško Mitić uspeli su da obrade razne pojmove kojima se bave stalni gosti jednog kafića koje tumače Milan Lane Gutović i Vlasta Velisavljević, dok je kradljivac njihov znanja Milan Vasić koji tumači mladog i željnog uspeha političara koji ono što sazna od pomenutog dvojca deli sa svojim pratiocima na tviteru. Jedina dama u seriji je Milena Vasić koja igra ulogu vlasnice kafića – konobarice i saučesnika u svim ovim temama.
Reditelj serije je Jug Radivojević, dok je scenograf Aleksandar Denić kojeg možda očekuje nagrada u konkurenciji za najboljeg scenografa na „International opera awards“-u koji će se održati u Londonu početkom aprila ove godine.
U prvobitnoj glumačkoj postavi je bio Nikola Simić koji je zbog bolesti sprečen da snima, a u epizodama koje nas očekuju na listu glavnih junaka upisuje se i Milorad Mandić Manda.

“Mala istorija Srbije” se emituje pet minuta pre Novog Dnevnika odnosno u 18:55 i 21:55, dok sa titlom za osobe oštećenog sluha je prikazivanje u 11.55 i 13.55.


Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Serija Mala istorija srbije: Svojevrsni putopis kroz prošlost

Izvor: Story, 12.Mar.2014, 11:32

Već dve nedelje se na na programu televizije Nova, prikazuje serija Mala istorija Srbije, koja predstavlja odličan način da se obnovi gradivo najznačajnijih događaja iz prošlosti Srbije...Milena Vasić, foto: PROMO

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.