MUTANT Na obali Perua upecali ražu tešku čitavu tonu

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUTANT Na obali Perua upecali ražu tešku čitavu tonu

U mestu La Krus u Peruu upecana je crna raža dugačka osam metara i teška preko 1000 kilograma. Da bi je izvukli iz mora bio im je potreban kran, a ovolika raža do sada nije viđena.

#EnImagenes Capturan mantarraya de unos mil kilos http://t.co/Dua1y9MNve pic.twitter.com/whARiTHaew

— Globovisión (@globovision) April 24, 2015

Keli Krus Kumpen, jedna žena koja je bila na plaži u tom trenutku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fotografisala je životinju i postavila sliku na Fejsbuk. Ipak, nije očekivala da će fotografija postati tako viralna i dospeti čak i na vesti na televiziji.

Iz udruženja za zaštitu morskog sveta Perua smatraju da bi ovaj slučaj trebalo istražiti, pošto su ovakve raže vrlo retke u vodama oko ove južnoameričke države.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) OVO JOŠ NIJE VIĐENO: U Peruu upecali ražu-mutanta tešku tonu!

Izvor: Kurir, 25.Apr.2015

U mestu La Krus u Peruu upecana je crna raža dugačka osam metara i teška više od 1.000 kilograma. Da bi je izvukli iz mora bio im je potreban kran, a ovolika raža do sada nije viđena...Keli Krus Kumpen, jedna žena koja je bila na plaži u tom trenutku, fotografisala je životinju i postavila sliku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.