MUKA MI JE OD TE PRIČE Jeremić reagovao na javno objavljene snimke dojučerašnjeg saradnika

Izvor: Press, 14.Avg.2020, 11:26

"MUKA MI JE OD TE PRIČE" Jeremić reagovao na javno objavljene snimke dojučerašnjeg saradnika

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da mu je "muka od priče" o prelasku doskorašnjeg najbližeg saradnika Nikole Jovanovića u Stranku slobode i pravde Dragana Đilasa i navodnih pregovora o odvođenju ljudi iz stranke.
FotoBlic
- Meni je zaista muka i ne bih da komentarišem to beščašće. Nadam se da ćete me razumeti - rekao je Jeremić za list Kurir.

Pre tri dana na >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tviteru se pojavio audio zapis telefonskog razgovora doskorašnjeg potpredsednika Narodne stranke Nikole Jovanovića sa nepoznatim muškarcem u kojem kaže da prelazi u Stranku slobode i pravde Dragana Đilasa, da je dogovoreno da vodi beogradski odbor i da ima funkciju potpredsednika.
Dan kasnije pojavio se još jedan audio snimak Jovanovića koji u telefonskom razgovoru sa nepoznatim muškarcem kaže da nema ko mu nije rekao da "bežži od tog Pozderca", kao i da je Jeremić polu Bošnjak.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.