Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2024, 22:32

"MI VAS JE***O, HRVATSKA VAS J***E": Uvredljiv transparent navijača Panatinaikosa upućen Grobarima (FOTO)

Šta su ovim želeli da kažu?

Navijači Panatinaikosa imali su na početku meča veoma zanimljivu poruku upućenu Grobarima. I to prilično neprijateljsku, u kojoj se pominje i Hrvatska.

Navijači Panatinaikosa istakli su vulgaran transparent kojim su želeli da uvrede goste, ali ostaje pomalo nejasno koja je bila poenta poruke pristalica atinskih zelenih.

pic.twitter.com/OWwbaH7DXt

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Дшк кртл (@DskKrtl2) January 19, 2024

– Mi vas j..emo, Hrvatska vas j..e. Vaša braća zaključana su u školi – glasi na transparentu.

Pitanje je šta je poruka trebalo da znači. Možda se pod terminom „braća“ misli na navijače AEK, s obzirom da se zna da su 90-ih navijači Partizana i AEK imali prilično prijateljski odnos, a svi se sećaju i gostovanja u Humskoj za vreme NATO bombardovanja.

Međutim, odnosi između Grobara i Original 21 (navijačka grupa AEK) imala je i minus fazu. Navodno navijači AEK zamerili su Grobarima bratske odnose sa rivalskom grupom navijačima PAOK i smatrali su da su Grobari skrenuli udesno. Mada, odnosi su navodno počeli da se otopljavaju između dve grupe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.