MA KAKAV BAJERN: Sebastijan Henes produžio ugovor sa Štutgartom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2024, 15:34

MA KAKAV BAJERN: Sebastijan Henes produžio ugovor sa Štutgartom

Ostaje na klupi Švaba do 2027. godine.

Tener Štutgarta Sebastijan Henes ostaće na klupi Šavaba bar još tri sezone pošto je produžio ugovor sa tim klubom  do 2027. godine.

Iako je imao ponude da preuzme Bajern na kraju sezone, Henes je odlučio da ostane veran Štutgatu.

🚨Sebastian Hoeness prolonge !

Le coach du VfB Stuttgart souvent cité dans les plans du Bayern München vient de prolonger son contrat avec les souabes jusqu'en >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2⃣0⃣2⃣7⃣ !

Une très bonne nouvelle ! #VfB #Stuttgart #Hoeness2027 pic.twitter.com/PWz9M2URRb

— Unser Fußball (@unserfussball) March 8, 2024

– Štutgart je poseban klub. Kao mali sam sedeo ovde na stadionu i navijao – naveo je Henes, koji je ovim potpisom stavio tačku na spekulacije da bi mogao da nasledi Tomasa Tuhela na klupi Bajerna iz Minhena.

Henes je za 11 meseci na klupi transformisao Štutgart – najpre ga je spasio ispadanja iz Bundeslige prošle sezone, a sada je su  treći na tabeli, deset kola pre kraja šampionata. Sa 50 bodova iz 24 kola, nijedan tim Štutgarta nije imao bolji rezultat u ovoj fazi sezone, uključujući i tim koji je 2007. godine osvojio Bundesligu.

Štutgart večeras dočekuje Union Berlin, u utakmici 25. kola Bundeslige i eventualnom pobedom bi prišao drugoplasiranom Bajernu iz Minhena na samo bod zaostatka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Štutgart ne pušta trenera u Bajern

Izvor: B92, 08.Mar.2024

Trener fudbalera Štutgarta Sebastijan Henes produžio je ugovor sa tim klubom na još dve sezone, do 2027. godine..."Štutgart je poseban klub. Kao mali sam sedeo ovde na stadionu i navijao za klub", naveo je Henes, koji je ovim potpisom stavio tačku na spekulacije da bi mogao da nasledi Tomasa Tuhela...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.