Izvor: Blic, 03.Avg.2023, 12:51

LinkedIn pravi A.I. koji pomaže u traženju posla! Alat je trenutno u fazi testiranja a evo kada će biti "live"

LinkedIn, platforma za poslovno povezivanje, razvija alat temeljen na veštačkoj inteligenciji, poznat kao "AI asistent", s ciljem da podrži korisnike u pronalaženju posla, olakša prijave za poslove i omogući istraživanje kulture kompanija koje ih zanimaju. Ovaj alat pomaže korisnicima da se bolje pripreme za intervju i razgovore s potencijalnim poslodavcima. Nima Owji, web programer koji redovno deli informacije o nadolazećim aplikacijama ili unapređenjima unutar njih, podelio je na Tviteru snimak ekrana "AI asistenta".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

LinkedIn konstruiše AI koji pomaže u traženju posla

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Avg.2023

NJUJORK - LinkedIn, platforma za poslovno povezivanje, razvija alat temeljen na vještačkoj inteligenciji, poznat kao "AI asistent", s ciljem da podrži korisnike u pronalaženju zaposlenja, olakša prijave za poslove te omogući istraživanje kulture tvrtki koje ih zanimaju. Ovaj alat pomaže korisnicima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.