Lineker okačio Twitter o klin

Izvor: Mondo, 20.Jan.2013, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lineker "okačio Twitter o klin"

Čuveni engleski fudbaler Geri Lineker morao da napusti društvenu mrežu, jer mu je potpuno preokupirala život. "Ljudi, ne mogu više".

On je tvorac one čuvene izjave o fudbalu i Nemcima: "Fudbal je igra koju igraju 22 fudbalera i u kojoj, na kraju, uvek pobede Nemci" (aludirao je na njihovu upornost, fizičku spremnost...).

Geri Lineker, čuveni engleski napadač, strelac mnogih atraktivnih golova, poslednjih godina je radio kao specijalni izveštač BBC-a >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa raznoraznih utakmica, pogotovo onih koje nazivamo derbijima. Taj posao podrazumevao je da "visi" na Twitteru, kao najbržoj društvenoj mreži, odnosno najbržoj komunikaciji sa ljubiteljima fudbala, javnošću uopšte.

Ali, svi oni koji su "navučeni" na Twitter znaju da on može da odnese mnogo vremena. To je shvatio i Lineker, pa je odlučio da "zamrzne" svoj profil.

"Napuštam Twitter iz ličnih razloga. Hvala svima koji su me pratili", napisao je 51-godišnji Lineker na svom twitter profilu, obaveštajaći 1,3 miliona svojih pratilaca da je vreme za rastanak.

U izjavi koju prenose britanski mediji, Lineker je pojasnio da je shvatio da mu Twitter oduzima toliko vremena da je počeo da zanemaruje druge stvari, pre svega privatni život.

"Nema ničeg misterioznog u ovoj odluci. Otišao sam sa twittera jer je počeo potpuno da me preokupira i pomislio sam da je trenutak da živim život bez njega", rekao je Lineker, nekadašnji fudbaler Totenhema, Evertona i Barselone.

Lineker je oženjen bivšom manekenkom Danijelom Baks, a ima četiri sina iz prethodnog braka.

(MONDO)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.