Letnje vreme, vrućina i klimatske promene: „U budućnosti nas ne očekuju topla leta“

Izvor: Danas, 13.Avg.2019, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letnje vreme, vrućina i klimatske promene: „U budućnosti nas ne očekuju topla leta“

Getty ImagesOsveženje u fontani „Kad je toplo, što je toplo?! Kad je kiša, što je kiša? Kad je hladno, što je hladno? Ko će narodu ugoditi“. I u ovom tvitu stvarno ima istine. Izgleda da su mnogi zaboravili da je ovo leto počelo obilnim padavinama, sa malo sunčanih dana. https://twitter.com/PregledMomo/status/1160477509844164609?s=20 Ipak ima i onih kojima […] Članak Letnje vreme, vrućina i klimatske promene: „U budućnosti nas ne očekuju topla leta“ se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Letnje vreme, vrućina i klimatske promene: "U budućnosti nas ne očekuju topla leta"

Izvor: B92, 13.Avg.2019

Avgust mesec je u Srbiju stigao sa visokim temperaturama, zajedno sa komentarima da "nikad nije bilo ovako toplo"..."Kad je toplo, što je toplo?! Kad je kiša, što je kiša? Kad je hladno, što je hladno? Ko će narodu ugoditi"...I u ovom tvitu stvarno ima istine...Izgleda da su mnogi zaboravili da...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.