Lepa Lukić se sluša samo u Nemačkoj?

Izvor: NaDlanu.com, 12.Apr.2012, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Lukić se sluša samo u Nemačkoj?

Ko još sluša Lepu Lukić, jedan je od poslednjih bisera voditelja Ivana Ivanovića. Voditelj se nedavno vratio pun utisaka iz Nemačke i rekao da se Lepa Lukić sluša još jedino u Nemačkoj, među balkanskim gastarbajterima.

- Jedino još ovde slušaju Lepu Lukić - napisao je na Tviteru. - Od izvora dva putića, od kvotera dva rokića - napisao je voditelj?Pevačica Lepa Lukić kazala je za "Alo" da je bez komentara.- Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << se ne skidam sa televizije i non-stop sam prisutna, tako da sam bez komentara - rekla je Lukićeva, a na pitanje da nije možda odbila gostovanje kod Ivanovića, pa joj se on ovim povodom sveti, Lepa je odgovorila:- Ja njega ne poznajem niti me je zvao u emisiju!Podsećamo da je početkom ove godine u Službenom glasniku objavljen spisak dobitnika priznanja za vrhunski doprinos nacionalnoj kulturi. Jedna od dobitnica priznanja bila je narodna pevačica Lepa Lukić, koja se tako našla u društvu sociologa Ratka Božovića, reditelja Timoti Džon Bajforda, pisca Ratka Adamovića i Aleksandra Baljaka, likovnih umetnika Marije Dragojlović i Dušana Petričića, filmskog i pozorišnog teoretičara Vladimira Petrića.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.