Lejdi Gaga otkazala koncerte zbog bolesti

Izvor: Story, 03.Feb.2018, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejdi Gaga otkazala koncerte zbog bolesti

Američka pevačica Lejdi Gaga, koja boluje od fibromijalgije, otkazala je poslednjih 10 koncerata u Evropi u okviru svetske turneje zbog osećaja “oštrog bola”. Lejdi Gaga oduševljena: Muzičarka u kreaciji naše poznate dizajnerke U saopštenju, koje je objavila na svom nalogu na Tviteru, pop zvezda se izvinila fanovima navodeći da se oseća “slomljeno”, ali da sebe ... The post Lejdi Gaga otkazala koncerte zbog bolesti appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Lejdi Gaga otkazala 10 koncerata zbog "oštrog bola"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2018

Američka pevačica Lejdi Gaga, koja boluje od fibromijalgije, otkazala je poslednjih 10 koncerata u Evropi u okviru svetske turneje zbog osećaja "oštrog bola"...U saopštenju, koje je objavila na svom nalogu na Tviteru, pop zvezda se izvinila fanovima navodeći da se oseća "slomljeno", ali da sebe...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.