Lažljivi deda Pacoli

Izvor: B92, 25.Dec.2019, 21:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lažljivi deda Pacoli"

Beograd -- Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je Bedžet Pacoli za samo nekoliko sati povećao svoje laži i navodne albanske žrtve sa 35 na 350.

"Lažov kakav je Pacoli ne može da se uzdrži da ne povećava svoje laži. Jutros je tvitom optužio 63. padobransku da je u Ðakovici ubila 35 civila. Par sati kasnije promenio je tvit i broj ubijenih povećao na 350. Kako danas tako je i svaki dan povećavao brojeve i pretvarao šiptarske gubite u milionska stradanja", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio je Vulin komentarišući Pacolijeve poruke na Tviteru, identične sadržine, u kojima se broj navodnih albanskih žrtava za pet sati povećao sa 35 na 350.

"Kao što je Edita Tahiri postala luda baba kada je izgubila funkciju, tako je i Pacoli, kada je ostao bez mesta ministra inostranih poslova, postao lud deda, a lažljivi deda je bio uvek", rekao je Vulin.

Pacoli u objavi na Tviteru tvrdi da su 63. i 72. specijalna brigada srpske vojske počinile zločine na Kosovu i u Bosni, a da je 63. padobranska brigada odgovorna za navodno ubistvo više od 350 Albanaca u Ðakovici.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministar Vulin: Lažljivi deda Pacoli

Izvor: Večernje novosti, 25.Dec.2019

Ministar odbrane Aleksandar Vulin komentarisao je Pacolijeve poruke na Tviteru, identične sadržine, u kojima se broj navodnih albanskih žrtava za pet sati povećao sa 35 na 350 "Lažov kakav je Pacoli ne može da se uzdrži da ne povećava svoje laži. Jutros je tvitom optužio...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.