Lazar proglašen najiritantnijim licem nove sezone „Survivora“: „Gadniji od Stefanove mame“

Izvor: Luftika.rs, 24.Mar.2023, 15:59

Lazar proglašen najiritantnijim licem nove sezone „Survivora“: „Gadniji od Stefanove mame“

Jedan od učesnika nove sezone „Survivora“, Lazar Dimitrijević, proglašen je za „najogavnije lice“ nove sezone ovog takmičarskog šou programa.
Lazar ima 21 godinu, studira turizmologiju na Geografskom fakultetu, a bavi se i fitnesom. Nakon tri nedelje takmičenja, dobio je neslavnu titulu najiritantnijeg takmičara ove sezone.
Zbog njegovih komentara u samom programu, ali i zbog reakcija na kritike i savete svojih saboraca, dobio je oštre komentare na >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Tviteru. Mnogi obožavatelji programa navijaju da on bude sledeći učesnik koji napušta program, piše Nova.rs.
Ma sta je ovo jezivo #SurvivorSrbija #SurvivorHrvatska pic.twitter.com/C7YlP16dxG
— onikasss (@onikasss) March 22, 2023

„Moli se Lazar da se izbaci“, glasi jedan od komentara.
„Lazar jednostavno previše brbljiv u svakoj situaciji, bio u pravu ili ne“, glasi jedan od komentara.
„Ako celo pleme glasa za jednu osobu sa razlogom to svi rade. Ja i dalje mislim da Lazar samo priča šta čuje u plemenu. Niti ima mozak ni iskustvo da se nosi sa ostalima“, glasi još jedan komentar.
„Kad su Lazara pitali šta bi poneo sa sobom na pusto ostrvo trebao je reći ‘rečnik’ pošto mu je očito on najpotrebniji“, glasi još jedan od komentara.
„I zvanično pronađeno novo najogavnije lice ove sezone, ne mogu da verujem da mi je neko gadniji od Stefanove mame. Dečko je u kompletnom smislu bljuc“, glasi još jedan oštar komentar.
Izvor: Nova.rs

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.