LUKA JOVIĆ POTPISAO ZA MILAN! Broj na njegovom dresu je SUDBINA, smatraju navijači giganta

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 21:42

LUKA JOVIĆ POTPISAO ZA MILAN! Broj na njegovom dresu je SUDBINA, smatraju navijači giganta

Stiže kao džoker, možda ode kao legenda...

Luka Jović je novi fudbaler Milana. On je potpisao ugovor sa sedmostrukim prvakom Evrope, a u pitanju je pozajmica na godinu dana.

Milan neće plaćati pozajmicu, dakle besplatno dolazi Luka, jedino će preuzeti polovinu njegove plate na svoja leđa, dok drugu polovinu plaća madridski Real.

Jović dolazi kao neka vrsta "džokera" za prvog špica Olivijea Žirua, uz nadu da će zasijati sa klupe, pa možda stići >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i do prve postave.

🖋️ The pen has met the paper! 📖🔴⚫

#ACMQuest #SempreMilan pic.twitter.com/1AeYidThbU

— AC Milan (@acmilan) September 1, 2023

Zanimljivo, srpski as je uzeo dres sa brojem 15, a najslavnije ime koje je nosilo ovaj broj poslednjih decenija u Milanu jeste Jon Dal Tomason, koji je upravo bio - džoker. I to najbolji.

Tomason je igrao od 2002. do 2005. u Milanu i bio zamena Andreju Ševčenku i Filipu Inzagiju, a za to vreme je stekao status najboljeg "rezervnog špica" Evrope uz Ole-Gunara Solskjera.

Postigao je neke od najbitnijih golova za Milan u tom periodu, osvojio Ligu šampiona, Seriju A i uvek ostavljao dobar utisak kada bi igrao, pa se navijači "rosonera" nadaju da će sličan miljenik postati i Luka Jović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.