Krivokapić inicirao smenu Abazovića

Izvor: Vostok.rs, 20.Jan.2022, 10:50

Krivokapić inicirao smenu Abazovića

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je da je podnio inicijativu za smenu potpredsednika Dritana Abazovića.
Danas sam Skupštini Crne Gore podnio inicijativu za smjenu Dritana Abazovića, i predložio ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića za novog potpredsjednika Vlade Crne Gore. Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru!  pic.twitter.com/9vRU3dolrZ
— Zdravko Krivokapić (@profKrivokapic) January 19, 2022   "Danas sam Skupštini Crne Gore podnio inicijativu za smjenu Dritana Abazovića, i predložio ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića za novog potpredsjednika Vlade Crne Gore. Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru", saopštio je Krivokapić. Podsetimo, ranije danas su poslanici Građanskog pokreta URA iz pozicije i opozicionog DPS-a, zajedno sa drugim opozicionim partijama inicirali glasanje o nepoverenju 42. Vladi Crne Gore. Kako se navodi u inicijativi, koju je potpisao 31 poslanik, smatraju "jednim od osnovnih postulata savremene demokratije da se Vladi provjeri podrška u Parlamentu". Inicijativa je objavljena na sajtu Skupštine Crne Gore.

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.