Krivokapić: Prihvatamo poziv da se naši predstavnici sastanu sa predstavnicima odlazeće Vlade

Izvor: Vostok.rs, 18.Nov.2020, 13:40

Krivokapić: Prihvatamo poziv da se naši predstavnici sastanu sa predstavnicima odlazeće Vlade

"Za razliku od trodecenijske prakse, mi vođenje politike doživljavamo kao odgovoran i transparentan proces, lišen skrivenih zaključaka užih kabineta, diskrecionih odluka ministara i nepodnošljive lakoće trošenja novca svih građana", napisao je na Tviteru mandatar za sastav nove Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić.
Pozdravljam spremnost Ministarstva finansija odlazeće Vlade da novoj vlasti pruži informacije o stanju državnih finansija, saopštio je Krivokapić. ​"Zato prihvatamo poziv da se naši predstavnici sastanu sa predstavnicima odlazeće Vlade, smatrajući da je to početak dugo očekivane tranzicije vlasti. Kao što smo više puta naglasili, spremni smo da preuzmemo odgovornost upravljanja državnim finansijama i ukupnom javnom administracijom uz punu dostupnost svih podataka javnosti. Za razliku od trodecenijske prakse, mi vođenje politike doživljavamo kao odgovoran i transparentan proces, lišen skrivenih zaključaka užih kabineta, diskrecionih odluka ministara i nepodnošljive lakoće trošenja novca svih građana", napisao je Krivokapić na Tviteru. ​On je poručio i da očekuju da se najavljeni sastanak održi u najskorije moguće vreme. "Kako bi što prije započeli oporavak crnogorske ekonomije i društva", napisao je mandatar.  

Nastavak na Vostok.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.