Konačno se oglasio Karlson: Najbitnije teme su zabranjene u Americi, lažljivci ućutkuju poštene VIDEO

Izvor: B92, 27.Apr.2023, 23:44

Konačno se oglasio Karlson: "Najbitnije teme su zabranjene u Americi, lažljivci ućutkuju poštene" VIDEO

Bivši voditelj Foks njuza Taker Karlson obratio se video porukom u kojoj nije govorio o razlozima za otkaz, ali je komentarisao TV debate i nazvao ih glupim.

Taker Karlson je za debate na američkim TV programima rekao da predstavljaju događaj u kojem "lažljivci" ućutkuju "poštene ljude".

Objavljujući dvominutni video na svom zvaničnom Tviteru pod nazivom "Dobro veče", 53-godišnji voditelj nije direktno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pomenuo razlog svog naglog odlaska sa Foks njuza pre samo nekoliko dana.

Njegov odlazak usledio je manje od nedelju dana nakon što je matična kompanija Foxx Corp pristala da plati 787,5 miliona dolara kompaniji Dominion Voting Sistems kako bi sprečila suđenje za klevetu.

U svom video monologu, Karlson je rekao da se posvećuje "stvarima koje primetite kada uzmete malo slobodnog vremena“, uključujući "koliko je neverovatno glupa većina debata koje vidite na televiziji".

"Potpuno su nebitni. Ništa ne znače. Za pet godina nećemo se ni sećati da smo ih čuli. Verujte mi, kao nekome ko je učestvovao", rekao je Karlson i dodao:

"Ali kada pošteni ljudi kažu šta je istina, mirno i bez stida, oni postaju moćni. U isto vreme, lažovi koji su pokušavali da ih ućutkaju se smanjuju i postaju sve slabiji".

On takođe tvrdi da debate o "velikim temama, onim koje će definisati budućnost" kao što su "rat, građanske slobode, nova nauka, demografske promene, korporativna moć, prirodni resursi” nisu "dozvoljene u američkim medijima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.